it's empty in the valley of your heart the sun it rises slowly as you walk

Fnitter, chips med tacosmak och drinkar med spiralformade sugrör. Vi satt fyra tjejer i en soffa och jag älskade varje sekund. Skrattade, skrattade och skrattade tills vi fick kramp i magen allihop och rullade runt på golvet. Drog vidare ut, till det där enda utestället som alla går till men ingen gillar. Några andra kompisar skulle komma sen också. Det var mycket folk och vi dansade i värmen och trängseln. Stötte ihop med killar jag träffat förut och vi pratade lite, men jag brydde mig inte speciellt mycket. Intalade mig själv att det var för att jag gått vidare, att jag aldrig mer kommer vara någon man kan utnyttja. Inte att jag fått ett sms från en kompis som sa att han med leendet som får mig att falla varje gång nog skulle ut. Och ingen annan är ju som han. Tyvärr.

Ute på altanen märktes det tydligare att jag vinglade. Det var säkert tio plusgrader i luften och vi stod där och såg vattnet i ån långsamt glida förbi.Träffade mitt exs nya flickvän och vi hälsade med en kram, det brydde jag mig faktiskt inte om på riktigt. Klockan blev halv ett och jag dansade med någon vars skägg rispade mot min kind varje gång vi kysstes. Han hade inte kommit dit och jag lyckades stå upp hela kvällen, för ingen annan får mig att falla som han. Strike varje gång med bara en blick.  

När lamporna tändes hämtade jag ut min jacka och började gå hem. På mobilen hade jag fyra nya sms, tre från en kompis och ett från honom. Från honom! Vi har aldrig haft kontakt via telefon och jag har inte ens hans nummer. Men han hade visst mitt och hade skickat ett meddelande om att han inte kom in för att det var för mycket folk. Självklart föll jag. Träffade en kompis från jobbet. Vi köpte pizza och satte oss på en parkbänk medan vi åt. Han pratade och jag var för trött för att orkar hänga med i samtalet. Eller för besviken. Eller för full. Eller bara så jävla less på allt trots den bra kvällen.


via weheartit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0